home

Aanbiedingen

-

Kerstborrel 2017
Na een goed jaar met veel nieuwe ontwikkelingen komen de feestdagen langzaam weer dichterbij. Daarmee dus ook onze jaarlijkse kerstborrel op 2e kerstdag. U bent tussen 11:00 en 16:00 uur weer van harte welkom voor een hapje, drankje, of warme oliebol. Dan kunnen we u ook meteen vertellen over een paar ontwikkelingen voor volgend jaar, zoals de mogelijkheid om bij ons uw in- of outboard te laten chiptunen én over onze nieuwe track & trace systemen.
En daar blijft het niet bij, want er is nóg meer nieuws te vertellen:

Met flinke trots kunnen we u namelijk mededelen dat we vanaf aankomend seizoen een 2e werkplaats openen bij jachthaven De Lunenburg in Wijk bij Duurstede.Deze jachthaven is onlangs van eigenaar gewisseld en die wil van de haven een totaalconcept maken. Daar hoort dus ook een goede werkplaats bij, en daarom hebben ze ons benaderd met de vraag of wij dat deel voor onze rekening willen nemen. Uiteraard zijn we op dit aanbod ingegaan!

Onze expertise ligt natuurlijk bij snelvarende boten, RIB's, buitenboordmotoren en waterscooters. Dit zijn dan ook de boten waar we ons bij Lunenburg op gaan focussen. Wel kunnen we, mede door de 50 tons bootlift bij de Lunenburg, nu ook boten aannemen die te groot zijn om te traileren.


Het 1e seizoen zal er waarschijnlijk nog niet fulltime iemand van ons bij de Lunenburg aanwezig zijn. We gaan er niet vanuit dat dit meteen nodig is. Bij spoedgevallen kan er altijd iemand binnen een uur zijn, en naar gelang het aanbod van werk groeit zal ook onze aanwezigheid meegroeien.

Ons logo en onze naam zullen vanaf aankomend seizoen ook prominent aanwezig zijn op de gevel van de Jachthaven, dus komt u tegen die tijd gerust eens een kijkje nemen bij De Lunenburg!


Maar eerst natuurlijk een oliebol op 2e kerstdag!