home

Aanbiedingen

_

Yamaha Marine kondigt met trots een opwindende actie aan voor het voorjaar van 2024. Van 15 maart t/m 31 mei biedt het merk je de mogelijkheid om je vaarervaring extra voordelig te upgraden naar meer pk's. Zo kun je je vaarwereld vergroten én verrijken met de nieuwste technologie en prestaties van Yamaha Marine.

Van 5 tot 130 pk
Ben je een snelheidsfanaat? Is vissen jouw ding? Of wil je liever rustig met je gezin over de plassen cruisen? Waar jij jouw boot ook voor gebruikt, er is altijd een Yamaha buitenboordmotor die aan jouw behoeften voldoet. Dankzij de Power Deals kun je nu tijdelijk extra voordelig een krachtigere motor aanschaffen waardoor je jouw vaaravonturen naar nieuwe hoogten kunt tillen. Overweeg je bijvoorbeeld een 20 pk buitenboordmotor? Dan krijg je tijdelijk een 25 pk motor voor de prijs van een 20 pk. De actie geldt in Nederland en België, op een brede selectie buitenboordmotoren variërend van 5 tot 130 pk.

Je wereld op het water groter maken
Met deze campagne nodigen we bootbezitters uit om hun vaarervaring te verbeteren door te kiezen voor meer pk's,” vertelt Bas van Amersfoort, Sales & Product Manager Marine. “Of je nu je oude buitenboordmotor wilt upgraden naar een krachtiger model of een nieuwe boot uitrust met een Yamaha buitenboordmotor, deze actie maakt het mogelijk om jouw vaarervaring extra voordelig te verhogen en zo je wereld op het water aanzienlijk groter te maken.”

Innovatie, betrouwbaarheid en prestaties
Yamaha Marine is een toonaangevende leverancier van buitenboordmotoren en marine producten, die wereldwijd bekend staat om hun innovatie, betrouwbaarheid en prestaties. Zo is de veelzijdige Yamaha 20 pk viertaktmotor een van de meest verkochte buitenboordmotoren van de afgelopen jaren, levert de high-thrust Yamaha T 50 pk motor zeer nauwkeurig stuurgedrag en maximale stuwkracht en heeft de Yamaha 115 pk buitenboordmotor de beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn klasse.