home

Zodiac®
Midland Watersports is naast officieel dealer van Zodiac ook Zodiac RIBcenter.  We hebben dus altijd een aantal nieuwe Zodiac tenders, RIB's, en veel gangbare onderdelen in voorraad.

In het menu rechts kunt u meer informatie vinden over de verschillende Zodiac modellen.

Zodiac® heeft ook een schitterende website met een keur aan informatie: www.zodiac-nederland.nl
 

Het concept

UITZONDERLIJK LAADVERMOGEN
Er bevinden zich 12 voetballers aan boord van deze Zodiac die zelfs met meer inzittenden probleemloos zou kunnen manoeuvreren zonder water te maken. Dit is mogelijk omdat het drijfvermogen van een Zodiac veel groter is dan dat van een gewone boot waardoor een uitzonderlijk laadvermogen ontstaat. Vergeleken met een gewone boot met harde romp van dezelfde grootte heeft een opblaasboot een veel groter laadvermogen.


GERUSTSTELLENDE STABILITEIT
Dankzij de grote drijvers die voor een laag zwaartepunt zorgen, is een Zodiac zo stabiel dat hij onder normale omstandigheden vrijwel onmogelijk kan kapseizen. Deze eigenschap die noodzakelijk is om veilig en onbezorgd te kunnen varen, wordt vooral gewaardeerd door duikers en vissers.

PRAKTISCH IN ELK OPZICHT
Een Zodiac® is licht en gemakkelijk te water te laten of op het strand te trekken. Hij is in een mum van tijd gebruiksklaar en biedt een scala aan toepassingsmogelijkheden. Daarnaast, als u een Zodiac® laat leeglopen en opvouwt neemt deze zo weinig plaats in dat u die probleemloos kunt vervoeren en opbergen.

EEN VOORDELIGE BOOT
Om met een Zodiac® te varen, kunt u een kleinere buitenboordmotor gebruiken dan bij een normale boot en toch betere prestaties behalen. Zo bespaart u geld terwijl u op het water bent. Het onderhoud is vrij eenvoudig, wederverkoop is relatief gemakkelijk met goede restwaarde prijzen en u heeft veel minder kosten als u niet vaart.

BIJNA NET ZO LICHT ALS LUCHT
Bijna net zo licht als luchtWerp eens een kritische blik op een opblaasboot. U ziet weefsel, een houten spiegel en een uitrusting, maar u vergeet de lucht in de opblaasbare kiel of in de drijvers die de boot zijn vorm geven. Op die manier bekeken is het nauwelijks verbazend dat een volledige opblaasbare Zodiac® wel 3 keer zo licht kan zijn als een vergelijkbare normale boot.